Levertijden:

Uw bestelling wordt in de regel binnen 1 - 2  werkdagen bij u thuis afgeleverd. U betaald hiervoor de op de website vermelde bijdrage in verzend- en verpakkingskosten mits het afleveradres in Nederland is.Bestellingen worden verzonden op uw eigen risico, u kunt aangeven dat u het pakket aangetekend wilt ontvangen, meerkosten worden automatisch berekend

Mocht een artikel onverhoopt niet voorradig zijn dan krijgt u hier binnen 1-2 werkdagen bericht van. U kunt dan aangeven of u het artikel in backorder wilt laten staan.

Wij raden u aan om uw bestelling in een keer te doen daar samen voegen van meerdere bestellingen niet mogelijk is

 

Verpakkingen:

Al onze artikelen worden zorgvuldig gecontroleerd en verpakt alvorens ze naar u worden verzonden. Afhankelijk van de stijl en grootte van uw pakket kiezen wij de juiste verpakking en verzendmethode. Heeft u zelf een wens qua verpakking, geef dit dan aan bij de ruimte voor ‘opmerkingen’ bij het plaatsen van uw bestelling

Terug sturen:

Als u een artikel retour wilt zenden dan kan dit binnen 14 dagen na ontvangst. Doet u eerst via de email een aanvraag om het artikel terug te sturen, u ontvangt dan van ons een RMA nummer. Vermeld dit nummer op de kopie van de factuur welke u mee terug stuurt. Het artikel moet ongebruikt en onbeschadigd worden verpakt in de originele verpakking. U kunt het sturen naar Sieradentotaalhuis Nijkerkerschans 7 3432 CB Nieuwegein.Let op verzending is op eigen risico verstuur het aangetekend. Wij storten het betaalde bedrag minus de verpakkings-verzendkosten  binnen +/- 14 dagen naar u terug.  Zonder RMA nummer kunnen wij uw retour niet verwerken.

Alle prijzen en specificaties zijn onder voorbehoud, zolang de voorraad strekt. Op al onze aanbiedingen en leveringen zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Typefouten alsmede prijswijzigingen uitdrukkelijk voorbehouden.